مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و زورگویی و نداشتن امنیت جانی از طرف یک خانواده خلافکار و بشدت خطرناک

سلام خداقوت: تو رو بقران قسمتون میدم یکی به داد من برسه،واقعا تو این شهر هیچکس پیدا نمیشه به یه زن تنها کمک کنه؟در نهایت اینجا مطرح میکنم شاید یکی انسانیت به خرج بده وکمکم کنه،3سال پیش از بی پناهی و بی کسیم و آزار همسر سابقم به آقایی ک همسایه بنده بودن و در جریان اختلافاتم بودن پناه بردم و ایشونم چون ازقبل مطمئن نبود جدا شدم یا بقول خودشون عاشق بنده شده بودن و همینکه فهمید شوهر ندارم به عنوان کمکو غیره وارد زندگیم شدن،و منم تو اوج بیچارگیو درموندگی پذیرفتم و قرار شد صیغه کنیم اما کسی متوجه نشه ک اینکارو نکرد و گولم زد،اما به زور وارد خونم میشد و چون بشددددت خودمو بچم ازش میترسیدیم و از خانوادش خوفو وحشت داریم ناچار سکوت میکردیم،خلاصه بعد از دوسال خانوادش از طریق برادرزاده ایشون فهمیدن و روزگارم از همون موقع سیاه شد اولا ک همش شک،کتک،تهدید از طرف خودش شدم و بینهایت دهن بین هستن،بعد فهمیدم چقدر خطرناکن و همشون خلافکارو مواد فروشن،و در نهایتم الان بخاطر دعوایی ک تو کوچه داشتیمو منو به قصد کشت زد و آخرشم از خونه خودم آوارم کرد مجبور شدم اجاره بدم در عرض دو روز یه خرابه داغونو نمور اجاره کنم با کلی هزینه وضرری ک با بدبختی ردیف کردموبدهکارم هنوز،و الان گفتن دیگه حق نداری تو این خونت برگردی تهدید کردن ک پاتو توی این محل بزاری میکشیمت و من فقط ازطرف خودش یه تیکه کوتاه ک گفته میکشنت بیای اینجا رو دارم با چند تا پیام تهدید آیا من یه زن تنها با یه دختر 12 ساله تنها باتکیه به قانون میتونیم در برابرشون امنیت داشته باشیم؟چون واقعا تو این خونه ای ک اجاره کردیم خیلی اذیت میشیم کرایه خونه بالاتر از اجاره خونه ی خودمه ک اجاره دادم و هزینه های جانبیش بیشتره،تو رو به الله قسم میدم ک یه راهکار اساسی بفرمایید فقط حداقل دلم قرص بشه پشتم گرم بشه دیگه هیچی نمیخوام،واینکه حداقل هزینه هارو در نظر بگیرید،اگه انسانیت هنوز زندست به بچم فکر کنیدو راهکار عاقلانه و محکمی پیش پام بزارید ازتون بینهایت سپاسگزار میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید.