مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت و غرامت

با درود
بنده دوسال پیش حادثه در کارگاه داشتم با پیشنهاد کارگاه ساختمانی و استفاده از بیمه کارگاه که شرکتی که با اون همکاری میکردم پیمانکار اون کارگاه بود با مستندات اورژانس و هزینه ها به بیمه مراجعه نمودم و پزشک معتمد بیمه حدود 5 درصد غرامت تشخیص داده و چک آن توسط بیمه صادر شد با مشورت پزشک خودم و صبر و انجام معالجات و فیزیو تراپی که کار به عمل نکشه مدت دوسال مداوا روی پام انجام دادم که بهتر شده بعد از پیگیری از بیمه برای دریافت خسارت گفته شده در صورتی میشه پول غرامت رو گرفت که دیه بر اساس اون دو سال پیش پرداخت بشه و در صورت درخواست بررسی مجدد باید عمل روی پا انجام بشه و یا حکم دادگاه باشه در غیر این صورت باید شکایت کنم که پروسه طولانی داره اولا صحبت نفر بیمه چقدر صحیح است؟ دوما حدود پروسه شکایت چقدر طول میکشه؟ سوما اگر از دو نفر هم از مدیر عامل شرکت قبلی خودم و شرکت کسی که بیمه کارگاه رو انجام داده (شرکت قبلی من پیمانکار اون بوده) شکایت کنم روند صحیحی است؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام به این سوال به طور کامل قبلا پاسخ داده شده است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست .

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.