مشاوره حقوقی رایگان - حق نقل و انتقال

سلام
بنده پیمانکار شهرداری هستم و از بابت مطالباتی که آنجا داشتم بنام شرکت حقوقی در مزایده یک باب مغازه سرقفلی شهرداری برنده شده ام و اکنون میخواهم آنرا طبق درخواست کتبی شرکت و تعهدنامه دفترخانه بنام کسی دیگری خارج از شرکت بکنم آیا اجازه این کار است یا حتما اول باید به اسم شرکت شود بعد انتقال به اسم دیگری شود
چون در این بین شهرداری 5 درصد ارزش مغازه را بابت حق نقل و انتقال از شرکت به شخص می خواهد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مطالبات به نام شخص شما اگر هست میتونید مستقیم انتقال بدید اما اگر به نام شرکت است شرکت باید انتقال بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید بنام برنده مزایده گردد ولیکن اگر شهرداری توافق نماید منعی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید بنام برنده مزایده شود مگر مرجع برگزار کننده قبول نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از ام.ال شرکت باشد ابتدا باید به شرکت انتقال پیدا کند و سپس به شخص دیگر

کتایون سراج

کتایون سراج :

تنظیم سند صرفاً به نام برنده مزایده صورت می گیرد و اجرای احکام حتی به درخواست برنده مزایده نمی تواند سند را به نام فرد دیگری تنظیم کند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،باید به نام شرکت بشود و بعد به شما منتقل گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا به نام شرکت سپس انتقال انجام گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید به نام برنده مزایده شود سپس انتقال صورت گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ابتدا باید به نام شرکت شود سپس امکان انتقال وجود دارد