مشاوره حقوقی رایگان - انباری در پشت بام

باسلام
من یک باب آپارارتمان پیش فروش از سازنده ساختمان خریداری کرده ام .سازنده برای کل 10 واحد ساختمان انباری در پشت بام ساخته است و بصورت روئیتی است . برای اینکه موضوع ساخت انبار ها مشخص نباشد روی درب ها را سنگ کرده تا مشخص نشود .در حال حاضر هم در لیست خلافی شهرداری نیز این انباری ها گزارش نشده است . ایشان ادعا می کنند بعد از اتمام ساختمان پایان کار دائمی می گیرند و مشکلی برای خرید و فروش آپارتمان و انتقال سند ایجاد نمی شود .سوال این است آیا این اقدام ایشان قانونی است و آینده علیرغم اینکه همه واحد ها انباری دارند مشکلی برای اینجانب در فروش آپارتمان من ایجاد نمی شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر غیر قانونی است . و شهرداری اصلا پایان کار و صورت مجلس تفکیکی به ایشان نخواهد داد مگر با ....
و پرداخت جریمه خلافی
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به دلیل اینکه قانونی نمی باشد مجوز صادر نمی شود