مشاوره حقوقی رایگان - حق ابرو

سلام خسته نباشید
من یک سال پیش توی فضای مجازی با یه دختر اشنا شدم و به اسرار اون قبول کردم ک توی فضای مجازی رابطه داشته باشیم ، بعد یه مدت برای دختره خواستگار اومد و اونا هم با هم عقد کردن و رابطه ما تموم شد بعد یه مدت دختره به وسیله یه اکانت دیگه برای من پیام میفرستاد ک جوابش بدم منم میگفتم ک تو الان شوهر داری دیگ و نمیتونم با تو تو رابطه داشته باشم و اون هم برای من عکسای دست زخمی خودشو میفرستاد ک اگه جواب منو ندی من خودمو میکشم منم از ترس اینکه خودشو نکشه جوابشو میدادم درضمن من بار ها بهش گفتم ک من از تو خوشم نمیاد و ب هر بهونه ای بلاکش کردم ولی بازم عکس میفرستاد منم جواب میدادم الان نزدیک سه ، چهار ماه ارتباطی نداریم
الان شوهرش فهمیده ک با من در ارتباط بوده
آیا دختر یا پسر میتونن از من شکایت کنن؟ و اگه ثابت کنن جرم و حکم من چیه !؟
تمام ارتباطات ما از طریق واتساپ بوده
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلق اظهارات شمت اگر باشد مشکلی نمی باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان شکایت است ولی مشکلی براتون پیش نمی آید