مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک میان بیمه بازنشستگی و درمانی تامین اجتماعی

عرض ادب و احترام.
بنده تحت پوشش پدرم بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح هستم. حدود یک سالی هست که در یک شرکت کار میکنم و بیمه بازنشستگی (سابقه) برایم رد میشود. اخیرا متوجه شدم بیمه درمانی تامین اجتماعی هم رد میشود و الان میخواهم بیمه درمانی تامین اجتماعی را حذف کنم و فقط سابقه‌ام رد شود. چون پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح بهتر است...
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حذف بیمه تامین اجتماعی بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح