مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم جنون دائمی قاتل توسط پزشک قانونی

با سلام. پدر شوهرم مادر شوهرم رو به قتل رسونده و اخیرا پزشکی قانونی جنون دائمی و اختصاصی ایشان را در هنگام قتل صادر کرده در صورتی که پدر شوهرم هیچ پرونده پزشکی از قبل نداشته. در صورت صدور حکم قاضی بر تایید جنون دائمی ایشان آیا پدر شوهرم آزاد میشه یا اینکه دستور بستری در آسایشگاه روانی براشون صادر میشه؟ و اینکه آیا در هر صورت ایشان باید جزای عمومی خودشون رو بگذرونن؟و با توجه به کهولت سن امکان آزادی مشروط برای ایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در بیمارستان بستری می شوند و ایام بستری در حکم زندان است برای ایشان.
اگر درمان شوند و آزادی ایشان مخاطره آمیز نباشد ( طبق نظر پزشک قانونی) ممکن است آزادی مشروط بدهند .