مشاوره حقوقی رایگان - سلام..این برام اومده چیه

آقاي ............ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 1 شورا -مجتمع شماره يك- تهران در پرونده شماره 000000000000000000
براي شما ارسال شد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وقت رسیدگی در شورا تعیین شده شخصی به طرفیت شما دعوی یاشکایتی مطرح نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در زمان مقرر شخصا یا توسط,وکیل شرکت نمایید با توجه به موضوع اثرات آن متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دعوی طرح ودر شورای حل اختلاف ثبت گردیده وبه شما ابلاغ خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابلاغیه برای حضور در جلسه شورا است و شما باید در وقت مقرر در جلسه شورا حاضر بشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درساعت مشخص شده در شورا حاضر شوید