مشاوره حقوقی رایگان - درمورد عدم حضور

سلام بنده مختصر سوال می پرسم همسر بنده در تاریخ سند زدن در آی سی یو بستری بودن و فروشنده عدم حضور همسرم را گرفته است آیا عذر همسر بنده موجه نیست عدم حضور فروشنده ترتیب اثر دارد یا خیر ممنون میشم جواب بدهید استادان

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام
.در این صورت عذر ایشان موجه است.پس از رفع عذر بایستی با ارائه مدارک مبنی بر داشتن عذر به محضر مراجعه و مراتب آمادگی را از طریق اظهارنامه به اطلاع فروشنده برسونید