مشاوره حقوقی رایگان - توضیح

در رابطه با جمله زیر لطفا توضیح بیشتر دهید.

برای انتقال سند بعد از فوت فروشنده حتما سند وصایت در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد بدین نحو که خریدار وصی بعد از فوت فروشنده است تا ملک مذکور را به نام خریدار نماید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رابطه بین خریدار و فروشنده بعد از فوت را بیان کرده که گفته باید خریدار بعد از فوت فروشنده سند وصایت تنظیم کند تا مشخص شود که وصی در اموال فروشنده میباشد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
سوال تکراریست در صورت راهنمایی بیشتر از خدمات مشاوره استفاده کنید