مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

باسلام شخصی در سال ۹۱ فوت کردن و در سال ۸۶قبل از فوت کردن یک ملک شخصی را به فرزندش به صورت وکالت تام الاختیار در اختیار فرزندش داده و در وکالت او را وکیل در حیات و وصی در ممات قرار داده ایا بعد از فوت این فرزند حق به نام زدن ملک را دارا میباشد. در ضمن سه دانگ این ملک مهریه همسر این فرزند میباشد.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

وكالتنامه در صورت عدم انجام مورد وكالت بعد از فوت موكل باطل ميباشد اگر در زمان حيات موكل ًٰوكيل ملك را ميفروخت مشكلي نداشت اما بعد از فوت موكل وكالتنامه خودبه خود باطل ميشود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر وکالت بلا عزل باشد.بلی.یاالله