مشاوره حقوقی رایگان - وصی

سلام
در رابطه با جمله زیر لطفا توضیح بیشتر دهید.

برای انتقال سند بعد از فوت فروشنده حتما سند وصایت در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد بدین نحو که خریدار وصی بعد از فوت فروشنده است تا ملک مذکور را به نام خریدار نماید

ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مفصل است تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید انحصار وراثت انجام شود و وارث به قائم مقامی مورث خود سند را امضاء کند حال اگر وصیتی هم شده باشداول باید وصیت نامه تایید شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی فروشنده باید بعد از انعقاد عقد بیع ، خریدار را به عنوان وصی تعیین نمایید و اختیار انتقال سند را به نام خود خریدار ( وصی ) ، بدهد