مشاوره حقوقی رایگان - افراز

من یک زمین مشاع دارم و با شرکا اختلاف دارم از ثبت عدم افراز گرفتم ایا میتوانم از طریق دادگاه افراز کنم این زمین رو یا باید طبق دستور فروش مزایده کنم باتشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
زمین قابل تقسیم و افراز نیست
چاره ای جز درخواست صدور دستور فروش ندارید لیکن میتوانید خود در مزایده شرکت نموده و با پرداخت سهم بقیه شرکا، زمین را تملک نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

زمین قابل تقسیم و افراز نیست چاره ای جز درخواست صدور دستور فروش ندارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زمین را نمیتوان تقسیم کرد و باید درخواست صدور دستور فروش دهید