مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی در خصوص دیه

سلام 26ساله پیش پدر من به علت اشتباه پلیس کشته شد، بعد از اون مادر و پدر بزرگ من رضایت دادند، مادر من همون زمان من رو حامله بوده، میخوام بدونم الان که من 26 سالمه میتونم پرونده رو به جریان بندازم و پیگیر دیه بشم ؟

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

رضایت اگر درخصوص دیه نباشد و درخصوص جرم باشد، امکان پیگیری دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بهتر است پرونده مورد مطالعه قرار گیرد چه آنکه با توضیحات مزبور امکان پاسخ دقیق فراهم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ شما در واقع ولی قهری شما هم بوده و رضایت ایشان کافی بوده و عملا حقی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر رضایت در خصوص دیه داده باشند خیر