مشاوره حقوقی رایگان - رسید برابر اصل

چکی دارم که به کسی دادم در معامله خرج بشه. حالا معامله تسویه شده و طرف چک منو نمیاره. من یه رسید داشتم که اون رسید و گم کردم ولی کپی برابر اصل اون رسیدو دارم. آیا در مراجع قضایی قابل قبول هست کپی برابر اصل؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک را به علت پرداخت وجه چک ، مطرح نمایید و دلایل و مدارک خود را مبنی بر پرداخت مبلغ چک در لایحه دفاعیه بیان نمایید و باید

یک وکیل :

با سلام و عرض ادب کپی برابر است در مواردی با دلیل و برهان اگر اثبات نمایید که اصل مدرکیه که تنها دلیل شماست مفقود شده پذیرش می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شهودی نیز دارید لازم وضروری است دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به استناد معامله، فیش های پرداختی و رسیدی که در اختیار دارید دادخواست استرداد لاشه چک به طرفیت ایشان مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود و رسید مذکور دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کپی به علاوه شهادت شهود مستندات شماست دادخواست استرداد لاشه چک دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خدمت شما عرض کنم می بایست اصل رسید باشد زیرا که کپی قابل کارشناسی نمی باشد،شما دادخواست استرداد لاشه چک را دهید.
در صورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر در خصوص این سوال یا موارد دیگر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تمای بگیرید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه دلایل و مدارک از جمله شاهد دارید درخواست استرداد لاشه چک تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست استرداد لاشه چک به استناد پرداخت و شهود و کپی رسید مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله استرداد لاشه چک را همراه دلایل خود ارایه بدهید