مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

کسی از بنده شکایت کرده در تمام محل آبروی مرا برده شاهد هم که داشت آمد گفت چیزی ندیدم چون من سابقه دارم میتونم ازش ادعای شرف شکایت کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر میتوانید سوء نیتش را ثابت کنید که افترا زده میتوانید شکایت افترا و اعاده حیثیت نمایید در غیر این صورت خیر‌.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر سوء نیت داشته باشد تحت عنوان افترا می توانید شکایت نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلا. بله در صورتی که پرونده به صورت قطعی منجر به منع تعقیب یا برائت شده باشد و هم چنین بتوانید سوءنیت ایشان را ثابت کنید میتوانید به اتهام افتراء از ایشان شکایت کیفری کنید.

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
درصورت اثبات سوء نیت مشارالیه میتوانید به اتهام افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر حکم برائت شما صادر شده باشد با شرایطی خاص میتوانید شکایت افترا را مطرح نمایید البته اگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال شما گنگ است عین گفته های شخص باید بررسی شود تا ببینیم‌ جرمی صورت گرفته یا خیر .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله ممکن است