مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

باسلام دختر من با شوهرش مشکل دارن و میخوان طلاق بگیرن خط منو دخترم به نام دامادم بوده چون فک میکنه دخترم باسیم کارت من بایکی دیگه در ارتباط بوده ایا دامادم میتونه برای طلاق دادن دخترم از سیم کارتی که منم ازش استفاده کردم پرینت بگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فقط با موافقت
و دستور مقام قضایی امکان دارد

یک وکیل :

داماد شما در صورتی قانونی می‌تونه پرینت بگیره که شما با اون خط مرتکب بزهذشده باشید یا مرتکب بزه یا جرمی شده باشید که دامادتان استعلام و پرینت از خط را درخواست و دادگاه نیز قبول نماید در حالت کلی داماد شما چنانچه به وی پیامک هایی با موضوع توهین یا تهدید داده باشید می تواند ابتداً از اس ام اس های موجود پرینت تهیه و آن را ضمیمه شکایت خود نمایند و برای شما شکایت مطرح کند البته در این خصوص شما هم می‌توانید در صورت وجود ادله کافی علیهذا مادرتان شکایت افترا مطرح نمایید یعنی افتراه علیه دخترتان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خط بنام داماد باشد بله میتواند سه ماه اخیر را پیرینت اخذ نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنه دادگاه دستور پرینت میده

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با طرح شكايت و اخذ دستور قضايي بله ميتواند
درصورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله پرینت تماسها را به جهت اینکه مالک خط هستند می توانند بگیرند مابقی نیاز به دستور قضایی دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که مالکیت آن متعلق به داماد شما باشد میتواند پرینت اخذ کند