مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون ماده 117 قانون استخدام ناجا ماده 116 بند ج ماده 104

سلام به استحضار می‌رساند بنده در تاریخ 83/02/27 با شرکت در شورای عالی پزشکی ناجا بعلت بیماری اعصاب و برونشکتازی ریوی (تخریب ریه) بامحدودیت شدید تنفسی بر اساس بند ج ماده 104 و تصویب اعضای کمسیون ماده 117 قانون استخدام ناجا به استناد ماده 116 بصورت معلول عادی از خدمت بازنشسته شدم. در آن حین بعلت تشدید بیماری قادر به تشخیص نوع رهایی از خدمت نبودم و اعتراضی نکردم در هر صورت خواستم بدانم الان نحوه محاسبات حقوقی ماهیانه بنده به چه نحو خواهد بود اخیرا با ملاحظه حکم حقوقی ام برام مسجل شده حق بنده از تاریخ بازنشستگی زائل شده و بنده را عین پرسنل عادی که تقاضای بازنشستگی می‌کنند از خدمت رها کردند پس وضعیت جسمانی بنده که در شورای عالی پزشکی مطرح شده ودر خلال و قیود خدمتی با24 سال 7 ماه اندی خدمت و با 20 ماه خدمت جنگی و عملیاتی موجب این بیماری شدم چه خواهد شد لطفا بررسی ونتیجه را اعلام فرمایند تا نسبت به دفاع از حقوق حقه خودم اقدام نمایم
باتشکر ستوانوم بازنشسته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دیوان عدالت اداری می توانید شکایت کنید