مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی

سلام خدمت بزرگواران ..بنده یه وام 40 میلیونی از یکی از صندوق های محلی همون وام خانگی دریافت کردم بعد از تصفیه حساب کامل سفته هایی که نزد مدیر صندوق بود باز پس گرفتم و مدیر صندوق با امضا و تاریخ تصفیه و اثر انگشت پشت همون سفته های بنده تایید تصفیه رو کردن حال دوباره شکایت کردن و مطالبه وجه که اون موقع به حساب بنده زدن رو خواستارن..خنده دار شده همه چی ممنونم راهنماییم کنید استادان گرانقدر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.