مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب کشاورزی

باسلام و خسته نباشید بنده چاه اب قدیمی داشتم که در سامانه تعیین تکلیف چاههای اب کشاورزی ثبت نام نمودم و بعد از رسیدگی در کمیسیون رسیدگی در آبهای زیر زمینی برای صدور پروانه موافقت نشد بعد از چند مرتبه رسیدگی در کمیسیون و رای منفی پرونده به دیوان عدالت ارسال شد در رسیدگی بدوی دیوان بازهم جواب منفی بود ولی درتجدید نظر دیوان پرونده جهت کارشناسی و رسیدگی دوباره به کمیسیون احاله شد کارشناس به مفع بنده رای داد کمیسیون هم رای به صدور پروانه داده ولی باز شرکت اب منطقه ای جهت ابطال دادنامه به دادگستری اعتراض کرده الان بعد این جریان رسیدگی پرونده چگونه هستش باز باید دوسه سال تو دادگاههای دادگستری و تجدیدنظرش باشم یا با توجه به رسیدگی در دیوان دیگه رسیدی پایان یافته و اعتراضشون رد میشه ممنون میشم جوابشو سریع تر برام ارسال کنید.

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
صرف نظر از نتیجه ، این پرونده ارتباطی به پرونده دیوان ندارد و ممکن است ماهها به طول بیانجامد