مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی باغ

سلام
من یک باغ موروثی را از همه ی ورثه خریدم.چون بسیار مخروبه و خراب بود،مجبور شدم که دیوارهای دور باغ را همه تخریب و دوباره بازسازی کنم.این کار را با هزینه شخصی و بدون گرفتن یک ریال از همسایگان دیوار به دیوار باغ انجام دادم.
_آیا همسایگان هم در دیوار سهیم هستند؟یا نه دیوار از آن باغ من محسوب میشود؟
_آیا می توانم از آنها طلب وجه کنم؟
_آیا زمین کشاورزی و باغ در حکم قانون با هم متفاوتن؟(مثلا :اگر در سند من ثبت شده باشد که از غرب به زمین شماره فلان ،پس دیوار، از آن من که در سند زمینم باغ خورده محسوب میشود وهمسایه با من در دیوار شریک نیست؟)

پاسخ ها :

دیوارکشی باغ