مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تابعیت در ایران

سلام
من و مامانم متولد ایرانیم و گواهی ولادت هم داریم ولی بابا و داداش کوچیکم متولد افغانستان هستند و بابام اقامت ایران رو داره ولی من و مامان و داداشم اقامت و یا چیزی نداریم و غیر قانونی بخاطر اینکه خونمون خراب شد در جنگ طالب ها مجبور به فرار شدیم و ایران اومدیم و ما هم نتونستم درس بخونیم و ادامه تحصیل بدیم آیا میتونیم درس بخونیم و ادامه تحصیل بدیم و همچنان آیا میتونیم تابعیت ایران رو بگیریم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تابعیت ایران به هیچ عنوان ممکن نیست ولی اقامت ایران را می توانید بگیرید و ادامه تحصیل بدهید.
از طریق امور اتباع پیگیری کنید