مشاوره حقوقی رایگان - آیا فحاشی رکیک‌ در مجازی حق طلاق به زوجه می دهد

با سلام
اینجانب زوج در دوران عقد هستم و بعلت تخلف از وعده های قبل از عقد زوجه و سر دواندن بنده، فحاشی های رکیک‌ در واتساپ نسبت به زوجه انجام داده ام و ایشان از همان ابتدای عقد تا کنون که بیش از یکسال است در حال جمع آوری اسکرین شات بوده تا به گفته خودش به واسطه فحاشی و افترا در واتساپ بتواند طلاق بگیرد با مهریه.
در شکایت احتمالی زوجه اگر بنده محکوم بشوم یا محکوم نشوم ایشان می تواند با توجه به شروط ضمن عقد سو معاشرت بنده را اثبات کرده و حق طلاق پیدا کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اکانت خود را حذف کنید و منکر پیام ها شوید.
در هر صورت به نظر مشکلی پیش نمیاد