مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات با بانک در دوران مشارکت

سلام

چند سال پيش از طريق اداره جهاد کشاورزی مراحل احداث گلخانه را پیگيری کردم بعد چند سال دوندگی وامی تحت عنوان صندوق توسعه ملی در بانک ... تاييد شد و برای دريافت وام سه سند ملکی منزل مسکونی و سند خود طرح را بانک با مبلغ کارشناسی پايين تاييد کرد در دوران مشارکت با بانک مشکلاتی داشتيم و بعلاوه در بازار هم تناسبی بين قيمت روز و مبلغ اسناد ما در طرح توجيهی وجود نداشت. به هر ترتيب با موافقت بانک و اداره جهاد کشاورزی عنوان طرح را از گل زينتی به ميوه های خارج از فصل تغيير داديم تا با مبلغ وام تاييد شده و منابع خودم طرح رو به بهره برداری برسونم. سال گذشته اواسط پاييز طرح ضمن بهره برداری اولين کشت خود را شروع کرد ولی متاسفانه به دليل وجود سرمای شديد چند روزه در منطقه که مورد تاييد جهاد و فرمانداری و شورای محل هم قرار گرفت ضرر و زيان فراوانی به گلخانه داران و از جمله واحد من وارد شد. و لذا موارد و مشکلات طرح در دوران مشارکت را با بانک و ادارات مربوطه مکاتبه و طی چندين مرحله کارشناسی و بازديد نهايتا بانک ... اعلام کردند که جرايم تاخير در پرداخت اقساط را تخفيف ميدهند و از من مجددا خواسته شده که به دفتر خانه بروم و دوباره تضمين بدهم و پس از آن اقساط را چهار ماه يکبار بپردازم. و ديگر درخواستهای مطرح شده در مکاتبات را نپذيرفتند. از جمله

1: استفاده از خود طرح برای وثيقه و آزاد سازی ديگر وثايق ( طبق موافقت جهاد کشاورزي ) ؟

البته دليل کارشناسان بانک برای اين موضوع اين است که مقدار وثيقه ها از نظر بانک کم است ولی واقعيت اين است که خود واحد توليدی بدليل وجود مشکلات در آمدی وثيقه پر ريسکی است

2: در نظر نگرفتن ضرر و زيان اين طرح در دوران مشارکت . ؟

( بانک اعتقاد دارد که ما فقط در سود شريک بوده ايم و با زيان کاری نداريم )

نهايتا اينکه من ميتوانم در مقابل بانک طرح دعوا کنم بخصوص در مورد دو سوال فوق. لطفا راهنمايي بفرماييد با تشکر

پاسخ ها :

زهرا زارع مقدم چمتقالي

سرکار خانم زهرا زارع مقدم چمتقالي:

با سلام؛ پاسخ به سوال مربوطه نیازمند بررسی دقیق قرارداد مشارکت منعقد بین شما و بانک مربوطه می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قراردادهای خصوصی انچه مهم هست توافق طرفین میباشد. جواب به سوالات شما مستلرم رویت قراردادفی ما بین است

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با توجه به تجربه بنده در امور بانکی نیاز به توضیح بیشتر از طریق کانال تلگرامی یا تماس تلفنی از ساعت 7تا 8 شب

یک وکیل

مشاوره حضوری توصیه میگردد چرا که نیاز به بررسی دقیق قرارداد است

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم رؤیت و مطالعه قرارداد و مشاوره حضوری است . با این حال باید قرارداد منعقده ملاحظه گردد تا مشخص گردد نوع قرارداد چیست ؟ آیا قرارداد دریافت تسهیلات است ؟ آیا قرارداد مضاربه است ؟ آیا قرارداد مشارکت مدنی است ؟ آنچه مسلم است اینست که بانک در تنظیم قراردادهای یکطرفه توسط کارشناسان حقوقی و وکلای مجرب خود ، تمامی احتیاطات لازمه را به خرج داده تا زیان ننماید . فعلاً بهتر است اقساط مؤجل بانک را در سررسید بپردازید تا حال نشود و مجبور نشوید دیون معوقه را یکجا بپردازید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

در متن شما بجز دو علامت سوال استفهامی نمی بینم.یاالله