مشاوره حقوقی رایگان - حواله بانکی ساتنا

سلام حدود دو هفته از حواله ساتنا که به حسابم ثبت شده به مبلغ 400 میلیون میگذره و با اینکه از حساب مبدا کسر شده اما هنوز به حساب من نیومده پیگیری کردیم میگن باید حسابرس برگردونه به حساب مبدا که یه هفتست خبری نیست چجوری میتونم از بانک مبدا شکایت کنم و زودتر به پوبم برسم، الان نه دست من هست نه دست فرستنده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه چنین مشکلی در مسایل مالی وجود دارد واز طریق بانک مرکزی باید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم به شکایت نیست به بانک مرکزی مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به بازرسی بانک شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حضورا به بانک مربوطه مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای مبالغ بالای 200 میلیون باید مدرک ارائه شود