مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشک

با سلام. بنده برای عصبکشی دندانم به دندانپزشک مراجعه کردم. متاسفانه ایشان در طی پروسه درمان فایل دندانپزشکی یا همان سوزن عصبکشی رو داخل دندان من شکستن. که در ادامه من متوجه شدم درمان بنده کار ایشان نبوده و باید پیش متخصص ریشه میرفتم که ایشان با علم به این موضوع باز هم اقدام به عصب کشی نمودن و پس از اون اتفاق و شکستن فایل منو معرفی کردن به متخصصی که مد نظر خودشون بوده که من اعتماد نکردم و نرفتم. با این اوصاف ایا قبول درمان من که تخصص ایشان نبوده و همچنین شکستن فایل داخل دندان من شامل خطای پزشکی میشود برای پیگیری یا خیر. ضمن اینکه متخصص دیگری که عکس دندان منو دیئن گفتن که 2 تکه داخل دندان هست و دکترتون سعی داشتن فایل شکسته رو خارج کنن که نتونستن برای همون دوبار فایل شکسته شده. متشکرم

پاسخ ها :

یعقوب بختياري مقدم

یعقوب بختياري مقدم :

استان :

سلام میتونین تحت عنوان خطای پزشکی از طریق دادسرا مطالبه دیه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله میتوانید اقدام کنید جهت راهنمایی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی در کمیسیون پزشکی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید.