مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی اثبات رجوع از اذن و قلع و قمع مستحدثات

در خصوص دادنامه شماره .... صادره شعبه .... که به موجب آن در مورد دعوی مطروحه تجدید نظر خوانده بخواسته رفع تصرف از قسمتی از ملک خود در ضلع جنوبی و راه ایجاد شده و قلع و قمع مستحدثات و کابل برق و لوله آبیاری و رفع مزاحمت تعبیه درب به علاوه خسارات قانونی با استدلال به اذن انتفاع و قابل رجوع بودن آن حکم به خواسته صادر گردیده است نظر به محتویات پرونده و حسب تحقیقات معموله در این مرحله از رسیدگی توجها به اظهار شخص خواهان در جلسه رسیدگی این دادگاه (( مبنی بر اینکه ایجاد راه در مورد تصرف از جهت اجبار موقع کاشت درختان ، 2 متر کنار رفته است و در مورد لوله آب علاوه بر خواندگان بدوی استفاده کننده وجود دارد )) لهذا صرف نظر از صحت و سقم مورد تصرف عدوانی با عنایت به وجود اذن انتفاع و با اعراض از حق توجها به فقد عناصر سه گانه تصرف عدوانی به استناد مواد 158 و 358 قانون آیین دادرسی مدنی با نقض آن قسمت از دادنامه ، حکم به رد دعوی و در مورد مزاحمت از حق با نقض قسمت دیگر از دادنامه ، قرار عدم استماع دعوی بدوی صادر و اعلام می گردد رای صادره قطعی می باشد.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام مدارک و مستندات نیازمند بررسی فنی و علمی است مشاوره تلفنی با من به شما پیشنهاد میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیازمند بررسی مدارک و دلایل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در فرصت باقیمانده به دادنامه اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پاسخ سوال شما اعلام شده است درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید