مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام و عرض ادب ...سوالی داشتم شرایط حقوقی برای دختران مجرد بالای 18 سال و پسران زیر 18 سال که پدر حقیقی دارند و میخواهند همرمان پدر خوانده داشته باشند چگونه است؟ آیا پدرخوانده داری اذن قانونی برای مواردی مانند ازدواج دختر مجرد و گرفتن گذرنامه میباشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با بودن پدر وصلاحیت وی به نگهداری اولاد نبودن به فرزندخواندکی نمیرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اینکه شما پدر دارید اصلا نمی توانید فرزندخوانده در نزد خانواده دیگر بشوید
فرزندخوانده شرایط خاصی دارد که باید اداره بهزیستی و دادگاه موافقت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پدر خوانده عنوانی است که تحت شرایط خاص اطلاق میشود