مشاوره حقوقی رایگان - ایا چت واتساپ و صوت فرستاده شده مدرک محسوب میشود؟؟

بنده برا شخصی که فروشگاه اینترنتی فروش موبایل داره مبلغ سه میلیون واریز کردم و ایشان 5ماه منو پیچونده برا ارسال کردن موبایل و هی وقت خریده و از طریق شماره موبایلش که به اسم خودشم هست در واتساپ کلی باهاش حرف زدم و این شخص هم به صورت پیام و هم وویس اقرار به انجام پولی که از من گرفته کرده و دائما گفته ببخشید یا یکم بهم وقت بدی پولتو پرداخت میکنم و یا به مشکل مالی خوردم و ازاین حرفا ایا این پیام ها و وویس ها در کنار فیش های واریزی بنده به ایشان میتواند در دادگاه مدرک محسوب بشه برا محکوم کردنشون؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله جز امارات وقرائن محسوب خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام در کنار سایر دلایل بعنوان قرینه و اوصاع و احوال موجب اقناع دادگاه خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.می تواند جزء قرائن و امارات باشد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بله پیامک و ویس های ایشان در کنار فیش پرداختی شما میتواند موجب اقناع قاضی شو‌د .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید علیه وی دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
صرف این دلایل خیر اما در کنار سایر دلایل بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.