مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به پلیس امنیت اخلاقی

سلام منو با دوستمو توی دربند گشت گرفت بردنمون خ وزرا بعد تعهد دادیمو لباس گفتن بیارن برامون که عوض کنیم بعد ب من گفتن ک شما سومین بارته در صورتی ک دومین بارم بود اگر یک بار دیگه بگیرنم مشکلی پیش میاد؟دادگاه اینا داره؟ اگه داره چی میشه؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

معرفی میشین دادسرا بعلت ارتکاب فعل حرام یا ارتباط نامشروع !

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادسرا به اتهام اعمال منافی عفت پیگیر موضوع میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
بله تکرار رفتار محرمانه برای شما مسایل ناگواری را ایجاد خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادسرا به اتهام اعمال منافی عفت پیگیر موضوع میشود