مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ناجا

با سلام و عرض ادب. با احترام به عرض میرساند استخدامی سال1374 هستم که حدودا با 18سال سابقه خدمت در کمیسیون 122 در سال 1392 از خدمت معاف شدم (بازخرید) ولی هنوز از سازمان تسویه نکردم و به دیوان عدالت اداری هیچ گونه شکایتی نداشتم، لذا جهت کار و مخارج زندگی به هر کجا مراجعه داشتم به علت محدودیت سنی موفق به کار نشدم و از طرف ناجا هیچ گونه حقوق و مزایایی دریافت نکردم ممنون میشم در این خصوص راهنمایی کامل فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تا زمانیکه تسویه ننموده اییددرصورت پذیرش شما به خدمت منعی وجود ندارد میوانید از محل خدمت خود پیگیری نمایی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با هجده سال خدمت مستحق دریافت 27 ماه اخرین حقوق و مزایای خود هستید بعلاوه ..
ی