مشاوره حقوقی رایگان - قدمت خط

سلام: امکان تشخیص زمان نوشته شدن دو متن که با فاصله دو هفته از هم نوشته شدن وجود دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوان تشخیص داد که در دو زمان متفاوت نوشته شده است ولی با توجه به مدت کوتاه تنظیم اسناد ، امکان این که کدام زودتر تنظیم شده توسط کارشناس خط وجود ندارد ولی ممکن است قاضی دادگاه با توجه دلایل و مدارک موجود در پرونده و شهادت شهود ، متوجه بشود