مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده

باسلام و خسته نباشید میخواستم بدونم معنی این حکم چیست
فرجام خواه تاریخ ابلاغ دادنامه فرجام خواسته را99/12/20اعلام کرد ولی در تاریخ 400/1/14فرجام خواهی نمود که اقتضاء بررسی رعایت مهلت از سوی دادگاهی که دادخواست تقدیم داشته و بدین لحاظ در اجرای ماده 383قانون آیین دادرسی دادگاهای عمومی و انقلاب در امور مدنی پرونده اعاده و فعلا قابلیت طرح و ارزیابی در دیوان عالی کشور را ندارد

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

به نظر میاد مهلت بیست روزه فرجام خواهی شما روز یازدهم فروردین تموم شده و شما دیر فرجام خواهی کردید. دیوان وارد رسیدگی نشده و پرونده رو به دادگاه نخستین ارجاع داده تا اونها بررسی بکنن که شما با توجه به تاریخ ابلاغ رای بدوی آیا در موعد فرجام خواهی کردید یا نه. حتما به دادگاه بدوی مراجعه بکنید و پیگیر باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواستی که برابر مقررات یادشده در دو ماده قبل تقدیم نشده و یا هزینه دادرسی آن پرداخت نگردیده باشد به جریان نمی‌افتد. مدیر دفتر دادگاه در موارد یادشده ظرف دو روز از تاریخ رسید دادخواست، نقایص آن را به طور مشخص به دادخواست دهنده اخطار می نماید و از روز ابلاغ ده روز به او مهلت می دهد که نقایص را رفع کند. در صورتی که دادخواست خارج از مهلت داده شده، یا در مدت یادشده تکمیل نشود، به موجب قرار دادگاهی که دادخواست به آن تسلیم گردیده رد می شود. این قرار ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل شکایت در دیوان عالی کشور می باشد. رای دیوان قطعی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد