مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد نظارت

با سلام. بنده ناظر برق ساختمانی هستم که بعد از اتمام مدت قرارداد درخواست انصراف خود از ادامه کار نظارت را به ساختمان‌ نظام استان اعلام کردم و سازمان نظام مهندسی طی نامه ای خطاب به مرجع صدور پروانه درخواست انصراف بنده را جهت اقدام قانونی توسط مرجع صدور پروانه پیوست نموده اند و با توجه به اینکه کارفرما نسبت به تمدید قرارداد و یا تعویض مهندس اقدام ننموده اند،ایا مسئولیتی متوجه بنده هست؟ و ایا بنده همچنان‌ ناظر پروژه هستم؟چه اقدامی میتوانم انجام‌ بدهم تا مسئولیت حقوقی نداشته باشم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که انصراف شما توسط سازمان ذیربط پذیرفته نشده باشد و به کارفرما ابلاغ نگردد همچنان شما دارای مسئولیت حقوقی و یا کیفری خواهد بود لذا باید مراتب انصراف خود را نیز به صورت اظهارنامه رسمی به کارفرما اعلام نماید