مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سفته

سلام خسته نباشید
سوالی که داشتم
بنده بابت امانت حسن کار یک فقره سفته که در گیرنده نام شرکت و کد ملی شرکت را ثبت کردم
اما به دلیل ناگهانی ذکر به امانی بودن سفته نکردم و قرارداد رو هم ندادن بهم..این وضعیت برای تمام کارکنان شرکت بوده و همه اعضای شرکت مثل بنده دانشجو بودن و اگاهی نداشتیم
حالا اگر گیرنده سفته, سفته را به شخص دیگر حواله کند تکلیف چیست
با توجه به مدارکی که بنده دارم
1) 5 شاهد که همگی همکار بنده بودن
2) حقوق واریزی به حساب بنده
3) استفعانامه که توسط هیت رییس امضا شده

ایا قابل دفاع میباشد؟؟ چه راه های پیشنهاد میدهید؟؟ این موضوع برای ما 6 تا دانشجو خیلی نگران کنندس

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر دلیلی برای ماندن سفته نزد شرکت نیست اظهارنامه ارسال کنید و تقاضای استرداد کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اتمام کار و انجام تعهدات استرداد لاشه سفته ها را مطرح نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،میتوانید در حال حاضر استرداد سفته ها را از طریق اظهار نامه بخواهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اصل بر مدیونیت صادر کننده است شما باید استرداد سفته هارا بخواهید و با اثبات تضمینی بودن آنها در صورت واخواست نمودن از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر نسبت به آن اقدام شود شما باید امانی بودن سفته را اثبات کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
درخواست استرداد سفته مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما باید استرداد سفته هارا بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله قابل دفاع است
طبق قانون گرفتن سفته ضمانت ، از کارگر توسط صاحب کار جرم است و مجازات دارد و ..
شما میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید و ..