مشاوره حقوقی رایگان - درمورد قتل

با سلام اگر فردی که مشکلات روانی و روحی داره و دارو روان درمانی مصرف می کنه به شکلی که حتی گواهینامه رانندگی حتی بهش ندادن و اختلال های روانی داره مرتکب قتل بشه حکم دادگاه به چه نحوی خواهد بود در ارتباط با او ، چه مجازاتی برای وی در نظر می گیرن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قضیه متفاوت خواهد بود ودر حکم شبه عمد ویا خطای محض تلقی گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باسلام
بسته به میزان ازادی اراده طبق نظر پزشکی قانونی در زمان ارتکاب جنایت مجازات تعین میگردد