مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

در خصوص اتهام آقای.... فرزند... متولد 1366 بشماره ملی شغل آزاد ، متاهل ، باسواد، اهل و ساکن... فاقد سابقه محکوميت کيفری موثر دایر بر سرقت 101 قطعه اسباب بازی... از داخل فروشگاه
... هر کدام به ارزش یک ميليون لایر موضوع شکایت.... فرزند.... با وکالت.... مشمول
ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 با عنایت در کيفر خواست و قرار جلب به دادرسی دادسرا و
شکایت شاکی و کشف یکسری از اقلام مسروقه از متهم و تحویل آن به شاکی وفق گزارش مرجع انتظامی و قبول اتهام از
ناحيه متهم در مراحل تحقيق و دادرسی و صورتجلسه بازبينی فيلم صحنه جرم وفق گزارش ضابطين در تاریخ /10/99
20 صفحه 72 پرونده و نتایج استعلامات بانکی سایر استعلامات از مراجع مربوط پيوست پرونده و عکس های پيوست
پرونده و تصميمات دادگاه بشماره های 6788 - 1400 مورخ 1/2/1400 و 1026 - 1400 مورخ 29/3/1400 و انجام و
تکميل موارد خواستاری از ناحيه دادسرا و اظهارات مطلعين و نظریه کارشناسی و لحاظ جامع تحقيقات و یافته های علمی
ا به مواد 656 و 667 قانون مجازات اسالمی مصوب
و پليسی و تحقيقاتی بزهکاری مشاراليه محرز و مسلم دادگاه مستندً
1375 و بند ب ماده 18 و 19 و 27 و 215 و 267 و 276 قانون مجازات اسالمی 1392 و تبصره ماده 2 و ماده 11 از
قانون کاهش مجازات حبس تعزیری 99 و با تعيين حبس مازاد بر حداقل به لحاظ شيوه ارتکاب جرم و گستره نقض وظيفه
و نتایج زیان بار آن به لحاظ اینکه نامبرده در آن محل کار می کرده است نامبرده را عالوه بر رد 62 قطعه اسباب بازی... و در صورت فقدان عين به رد مثل یا قيمت اموال مسروقه در حق شاکی به تحمل 5 ماه حبس و سی ضربه شالق
تعزیری محکوم می نماید
آیا در دادگاه تجدید نظر میشه برای این رای تعلیق گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رضایت شاکی را جلب و فاقد سو سابقه باشید محتمل است که تجدیدنظر تخفیف ویا تعلیق نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر لایحه دفاعیه قوی تنظیم نمایید ممکن است حبس کاهش پیدا نماید یا مجازات تعلیق بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سعی نمایید رضایت بگیرید امکان تعلیق وجود دارد