مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده

با سلام و عرض خسته نباشید بنده الان خانمی هستم 43 ساله حدود پانزده سال قبل به یک شرکت خصوصی جهت کار مراجعه کردم دوسال اول که مشغول به کار بودم خوب بود بعد از آن صاحب کارم که متاهل بود به بنده پیشنهاد ازدواج دادن ولی بنده مخالفت کردم و درصدد بودم تا محیط کار را ترک کنم که ایشان به بهانه کمک کردن صدام کرد و منم جهت کمک رفتم که ایشان به من دست درازی کرده و مجددا درخواست خود را عنوان کردن و بسیار اصرار کردن و وعده داد که برام خونه زندگی تهیه میکنه و زندگی من ربطی به همسر اول ایشون نداره و در صورت قبول نکردن آبرومو میبره بنده هم از ترس آبرو و بدون طلاع خانواده خلاصه این که با اصرار و پیشنهاد ایشان بین خودمون صیغه محرمیت خواندیم اما سیزده سال از این موضوع گذشته و ایشون رابطه جنسی هم با من داشته ولی الان میگه تا همسرم رضایت نده من نمیتونم با شما ازدواج کنم و بنده از لحاظ روحی و روانی بسیار آسیب دیده و پریشان هستم و این سیزده ساله همش عذاب کشیدم به طوری که افسردگی شدید دارم لطفا راهنماییم کنید آیا راهی برای گرفتن حقم از این موجود بی وجدان دارم می تونم قانونا اقدام کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کدام حق ?!!با وجود اگاهی از متاهل بودن ان وارد حریم خصوصی یه زن دیگر شدید ان هم نه به صورت عقد دایم بلکه بصورت عقد متعه و موقت صیغه و عقد صیغه و فلسفه ان صرفا به منظور لذت بردن و تمتع جنسی است ?!!!!!!!!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توصیه می شود سوال خود را واضح تر بیان نمایید.