مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

سلام وقت بخیر،بنده 2ماه قبل ماکسیما 81 رو به مبلغ 400ملیون به شرط یک کف دست رنگ و 105هزار تا کار خریداری کردم،چون شب بود 10میلیون بیعانه دادم تا فردا به کارشناس نشان بدم ولی به قدری دیر امدن سر قرار که وقت بانک و دفترخانه کم مونده بود تموم بشه،به همین خاطر اول پول و سند رو زدیم بعد رفتیم ماشین رو ببینیم،ماشین که نشان کارشناس دادیم 5 لکه رنگ در اومد،من به فروشنده گفتم ایشونم گفتن که قبل خرید مشان میدادی و قبول نکرد با تو جه به اینکه 40روز وقت پلاک و سند گذاشته بودن مجبور به تعویض پلاک و سند زدن شدم،البته بعد 4روز تامین دلیل و اظهارنامه فرستادم و کارشناس دادگستری 150میلیون اختلاف قیمت ماشین سالم و معیوب نوشت...
ممنون میشم بگین ایا میتونم کاری انجام بدم یانه؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بنظر وقتی شما از عیوب خودرو مطلع شدید نبایستی برای تعویض پلاک اقدام میکردید واقدام شما عملا پذیرفتن عیوب خودرو تلقی میگردد ولیکن شما اگر ارش خودرو را بگیرید بهتر است یعنی همان ما به التفاوت قیمت سالم ومعیوب خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید با توجه به گزارش تامین دلیل کارشناس رسمی دادگستری ، دادخواست فسخ به علت خیار غبن را مطرح و مطالبه تفاوت قیمت خودرو سالم و معیوب را مطالبه نمایید و