مشاوره حقوقی رایگان - کیفری اینترنتی

باسلام
از یک فروشگاه اینترنتی سفارش مبلغ حدود 110 میلیون داشتیم که نه مبلغ و عودت داد نه کالا فرستاد و طرف سر خیلیا کلاه گذاشته و مجوز اینماد فروشگاش تعلیق شده
یک شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری کردیم و بعد از یک جلسه که ایشون هم از خودش دفاع کرد. این دستور رو پرونده اومد نامه با عنوان دستور مستند نمودن ادله مکشوفه به آگاهی. و بعد از چندروزی آگاهی اطلاع داد که حساباش مسدود کرد.
یعنی مدارک ما مورد قبول قاضی بوده که این نامه رو زده و این دستور داد؟
جای امیدواری هس پرونده به نفعمون پیش بره و منع تعقیب نخوره؟
چقد زمانبر هس؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان قابل پیش بینی نمی باشد
بنظر به نتیجه خواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود زمان قابل پیش بینی نمی باشد بنظر به نتیجه خواهد رسید