مشاوره حقوقی رایگان - سود بانکی

درود بر شما
در بانک ... سپرده ی کوتاه مدتی افتتاح کردم به مبلغ 1٬400٬000٬000 تومان که 26 هرماه سود واریز میشد ، 16 این ماه یعنی10 روز قبل از واریز سود مبلغ 1٬300٬000٬000 رو برداشت کردم .
امروز 26 زمان واریز کردن فقط سود 100٬000٬000 باقیمانده در حساب رو واریز کردن در صورتی که کل پول 20 روز تو حساب بوده و فقط 10 روز زودتر از موعد برداشت کردم .
در حال حاظر به خاطر بیماری امکان رفتن به بانک رو ندارم اگر پاسخ بدبد ممنون میشم .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سود شما روز شما نبوده بلکه به مانده حساب سود تعلق گرفته است