مشاوره حقوقی رایگان - حیاط جنوبی که به طبقه اول راه دارد و از پارکینگ هم راه باز کرده اند و در سند طبقه اول ذکر نشده است

ما مالک یک واحد اپارتمان هستیم که صاحبخانه قبلی دربی از پارکینگ به حیاط جنوبی باز کرده است و از طرفی از تراس طبقه اول هم راهی به حیاط وجود دارد.
همچنین در سند طبقه اول راجع به حیاط موردی ذکر نشده است.
ایا طبقه اول میتواند این حق را برای خود قایل باشد که درب ورودی به حیاط را قفل بزند تا ساکنین دیگر اجازه ورود نداشته باشند ؟
باتشکر

پاسخ ها :

قفل زدن درب ورودی حیاط حیاط در ساختمان ساختمان