مشاوره حقوقی رایگان - راه مال رو از وسط زمین زراعی

سلام وقت بخیر
ما زمینی داریم به متراژ 5هکتار نقشه هوایی سال 1347راه مال رو را نشان میدهد که این راه از ابتدا تا انتها در زمین ما است و کارشناس تشخیص داده این راه عمومی نبوده و اختصاصی بوده است و به چاله ای منتهی می‌شده که این چاله 25سال است از بین رفته است و بعد از سال 1347 در هیچ نقشه هوایی و ماهواره ای مشاهده نشده و همسایه ما که خودش 12متر راه عمومی دارد و 40 سال است رفت و آمد میکند و الان شکایت کرده و از ما راه مال رو میخواهد و این راه 52 است از بین رفته است آیا میتواند از ما ادعای راه کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر راهی در گذشته نداشته ودر حال حاضر چنین راهی میخواهد خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت شکایت ، توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد که راه عمومی است یا راه اختصاصی و اینکه راه ،
چه سالی ار بین رفته است و سپس قاضی بر اساس نظر کارشناس حکم صادر خواهد کرد
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
در خصوص سوالات طولانی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید