مشاوره حقوقی رایگان - ایراد اعتبار امر مختومه

سلام
اگر پس از صدور قطعی رای مزاحمت دوباره مطرح شود و خوانده دعوی تا پایان اولین جلسه دادرسی به ان اعتراض نکند ؟
ایا بعد از پایان اولین جلسه دادرسی میتواند به ان اعتراض کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به قاضی اعلام نمایید
اگر شکایت بابت همان مزاحمت قبلی بوده مشمول اعتبار امر مختومه است ولی اگر جدیدا و دوباره مزاحمت ایجاد شده باشد اعتبار امر مختومه ندارد