مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام و خسته نباشید.
پدرم در زمان عقد برادرم 50 سکه به ذمه خودش کرد. الان پدرم در قید حیات نیستند.
پدرم در وصیت نامه ذکر کرده است که این 50 سکه از سهم الارث برادرم پرداخت شود و برادرم وصیت نامه را قبول و امضا کرده است. ( اما وصیت نامه محضری نیست )
اما اکنون برادرم و همسرش وصیت را قبول ندارند و مهریه اش را می خواهد.
آیا همسر برادرم می تواند مهریه را از کل اموال پدرم دریافت کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون بر ذمه پدرتان بوده باید از ماترک پدرتان تا همان میزان به زوجه پرداخت شود ومازاد بر ان برعهده زوج خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون از ماترک پدر باید ابتدا ، 50 سکه که بر ذمه پدر است پرداخت بشود و سپس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر چند که موضوع نیاز به بررسی دارد ولی به نظر باید از ماترک پدر شما پرداخت شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله برذمه پدرمی باشدوبایستی ازماترک مرحوم پدرتان پرداخت گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وصیت نامه از سهم الارث خارج نمیشود بلکه از کل سهام پرداخت میشود مگر شرایط خاص