مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از پدر شوهر

با سلام و احترام. پدر بنده شش ماه پیش فوت کردند و خانم ایشان یعنی نامادری بنده حدود دو ماه بعد از فوت تقاضای مهریه و سهم الارث و اجرت المثل را نموده اند از طرفی خانم من نیز تقاضای مهریه خود را بالغ بر 500 عدد سکه را که پدرم به صورت رسمی در سند ازدواج ثبت شده را نموده و از طریق ثبت اسناد کلیه ماترک پدرم را توقیف کردند از طرفی پدرم از خانمش فاقد فرزند میباشد حال سوال اینجاست که ما یعنی ورثه مرحوم در قبال پرداخت مهریه و ... نامادری مسئولیت داریم یا خیر و حق تقدم اجرای مهریه با کیست لازم بذکر است که نامادری حقوق بازنشستگی و بیمه پدرم را دریافت میکند سپاس فراوان از محبت شما

پاسخ ها :

فرزانه طباطبايي فخار

فرزانه طباطبايي فخار :

براساس و به میزان سهم الارث دریافتی باید مهریه همسر پدرتون رو بدین اگر پدرتون ماترکی نداشته باشه چیزی به عهده شما نیست هرکس زودتر اقدام قانونی انجام داده الویت دارد