مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. 4 برادر و سه خواهر هستیم آنها برای تقسیم خانه اقدام کردند درخواست تقسیم ترکه دادند منم وکیل گرفتم و من چون اختلاف دارم با برادر و خواهرا نمیخام روبرو شیم تو تقسیم میخاستم ببینم چجوری میتونم به حقم برسم آیا وکیلم پولو از اونا میگیره به من میده یا نه خودم باید برم جهت امضا؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وکالت به وکیل دادید اعتماد نمایید حل خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید برای دریافت وتحویم گرفتن هم به وکیل وکالت بدین

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به میزان وکالت دارد.می توانید برای دریافت وجه و تحویل و انتقالش به شما هم به وکیل وکالت دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید تقسیم نامه را قبول نکنید و در خواست فروش نمایید و اگر در قرارداد با وکیل این اختیار داده شده باشد بله