مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زندانی

سلام. همسر من به جرم رد مال در زندان ارومیه هست و 8ساله که تو زندان بی وقفه و بدون مرخصی، اسمش برای مرخصی درمیاد ولی بدلیل عدم تمکن مالی نمیتونم سند بزارم، من تهرانم بخواد درخواست انتقالی بده میتونه چیکار باید بکنه، برای زندان باز چی از کجا و چه جوری اقدام کنه و واقعا اگر کسی فقیر باشه و نداشته باشه یه زندانی تا کی باید بمونه اونجا و یه زندان بی در و پیکر که به هیچی رسیدگی نمیکنن که حتی درخواست اعسار همسرم رو بفرستن تهران چون پرونده تهرانه

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اعسار بزنید وتقاضای انتقالی درزندان

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود بادمراجعه به کانون وکلا وکیل معاضدتی اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زندانی می‌تونه دادخواست اعسار بده