مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقال زندانی به شهر خودش

با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده به مدت 2سال زندان گرجستان بودم و حال 1سال هست که در کشور خودم با تمدید مرخصی بیرونم حال از من خواستند که داخل بروم بنده خواستم ببینم میشود که من زندانی خود را در شهر خودم بگذرانم حکم من 10 سال است که 3 سال آن را کشیدم و دادیار با درخواست مرخصی من موافق نمیکند میتوانم پرونده ام را به شهر خودم انتقال دهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا بررسی بشود

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

درود بر شما قطعا نیاز به درخواست شما دارد و شرایطی باید در نظر دادیاری محرز شود تا درخواست شما بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا بررسی بشود