مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ثبت مجدد پرونده

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و تشکر بابت پاسخگویی سریع و دقیق و توضیحات کاملتون.
پیامکی از شماره 1000492 با مضمون پرونده شما به شماره فلان در شعبه 7 حقوقی مجددا ثبت گردید برای من ارسال شده ، مربوط به چیست؟ من پرونده ای نداشتم فقط مستاجر هستم و بخاطر مصوبه کرونا منزل را تخلیه نکردم و اجاره را پرداخت کردم، ممکنه شکایت از طرف موجر باشد؟ و اینکه از طریق ثنا هیچ پیامکی برای من نیومده ولی الان نوشته مجددا در شعبه حقوقی 7 ثبت گردید؟ من باید چه اقدامی انجام دهم و چگونه متوجه موضوع شوم ؟

پاسخ ها :

پیامک ثبت مجدد پرونده